Diensten


Bent u op zoek naar een nieuwe auto maar staat hij niet tussen de collectie? Wij zoeken hem voor uw op. Vul het formulier in met een zo gedetailleerd mogelijke omschrijving van de gewenste auto. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te spreken, geheel vrijblijvend uiteraard.


Voor de zakelijke rijder bestaat de mogelijkheid om uw youngtimer te leasen. U schaft de auto hierbij aan voor een vast maandbedrag gedurende een periode in plaats van de volledige aanschafprijs in één keer te betalen. Deze mogelijkheid wordt u aangeboden door onze partner PS50 youngtimer lease.


Van de waardebepaling tot de aflevering inclusief eventueel 6 maanden garantie, het hele proces wordt door ons verzorgd. Middels een consignatieverkoop nemen wij u het hele verkoopproces van uw auto uit handen. Uiteraard moet deze wel voldoen aan een aantal kwaliteitseisen en binnen ons segment vallen.In geval van schade of diefstal kan het lonend zijn om een taxatierapport bij uw auto te hebben. De vervangingswaarde van een klassieker of youngtimer in uitmuntende staat is vaak een stuk hoger dan de zogenoemde ‘dagwaarde’ die verzekeringen doorgaans hanteren. Wij werken samen met VRT geregistreerde taxateurs die worden erkend door alle verzekeringsmaatschappijen.


Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe exemplaren om op te nemen in onze collectie. De voorraad is zorgzaam en selectief samengesteld en we zijn dan ook alleen geïnteresseerd in kwalitatief hoogwaardige auto’s met een lage kilometerstand en volledige historie.

 

Heeft u iets dergelijks beschikbaar? Neem contact met ons op.


Voor zogenoemde youngtimers berekend men de bijtelling over de waarde van de auto in het economisch verkeer. Het percentage dat daartoe wordt genomen bedraagt 35%. Omdat dit percentage wordt gerekend over de dagwaarde in plaats van de nieuwwaarde zal dit een aanzienlijk lagere bijtelling opleveren dan een nieuwe auto. Ga voor meer informatie naar de website van de belastingdienst. Sinds geruime tijd hebben wij ons toegelegd op het kopen en verkopen van Duitse meesterwerken bij voorkeur van het merk met de ster, geproduceerd in Stuttgart - Sindelfingen. Met gezamenlijk meer dan 60 jaar Mercedes ervaring zijn de meeste modellen ondertussen wel de revue gepasseerd. Van een 190 D met 72 pk tot een E 63 AMG met forse V8, eigenlijk maakt het niks uit, zolang er maar een ster opzit. In de collectie vindt u uitsluitend auto’s waarvan de volledige historie bekend is met gegarandeerde lage kilometerstanden.

 

Inkoop doen we altijd in eigen beheer en geschiedt hoofdzakelijk in Duitsland en Zwitserland. Waarom? Omdat wij hier auto’s aantreffen waarvan je kunt zeggen dat ze door hun eerdere eigenaren zijn gekoesterd en verzorgd in plaats van echt gebruikt. Met een gedocumenteerd verleden welke volledige herleidbaar is naar de eerste toelating. U zult bij ons dan ook geen auto’s aantreffen die uit Japan afkomstig zijn of waarvan de historie op wat voor manier dan ook twijfelachtig is. Bij aankoop garanderen wij schriftelijk een schadevrij verleden en de correctheid van de kilometerstand.

 

Hebben wij uw interesse gewekt met één van onze auto's? Neem gerust contact met ons op. Graag tot ziens.

Jan Veldman

Gerwin Veldman